Hotelkamers


Hotel de Stoppelberg beschikt over 3 verschillende kamer-types. Luxe, standaard en budget.

Luxe kamer met terras

Luxe kamer met terras

kamer 55

Luxe kamer met ligbad

18m2 groot met douche

standaard kamer

Budget 2pkm

budget kamer

 

Tip : Neem een virtuele tour en bekijk de kamers 360°

Luxe kamers: De Reehoeve is ons logiesgebouw met 11 luxe tweepersoons hotel kamers. Deze kamers zijn 26m2 groot en voorzien van twee losse bedden, een linnenkast, bureau, zitje, kofferrek, garderoberek en nachtkastjes met nachtlampje. De badkamer is op de begane grond voorzien van douche en wc. Op de 1e verdieping is er een bad en wc. De kamers op de begane grond hebben tevens een terras met zitjes, op de eerste verdieping beschikken de kamers over een frans balkon.  Aangezien de luxe kamers erg ruim zijn is het mogelijk 1 tot 2 extra bedden bij te plaatsen op deze kamers.

Standaard kamers: De boshoeve is de nieuwe locatie waarin deze nieuwe kamers zich bevinden. Van de 15 kamers bevinden zich er 7 op de begane grond en hebben 5 kamers een eigen terras. De nieuwe kamers zijn voorzien van alle gemakken. In de schitterende bosrijke omgeving voelt u zich helemaal uit. De nieuwe kamers zijn voorzien van alle gemakken. In de schitterende bosrijke omgeving voelt u zich helemaal uit.

Budget kamers: De budget hotelkamers zijn voorzien van alle basisbehoeften en zijn gezellig ingericht. Op elke kamer staat een tafel met twee stoelen, twee bedden en een linnenkast. De kamer beschikt ook over een radio en tv, de badkamer is voorzien van wastafel, douche en wc. De kleine en gezellige kamers zijn ideaal geschikt voor diegene die geen hoge eisen stelt aan zijn verblijf. Alle basisbehoeften zijn aanwezig.