Hotelkamers


Comfortabel overnachten

in een van onze 36 hotelkamers

Hotel de Stoppelberg beschikt over verschillende soorten kamers. 

Van budget,  *** standaard  tot **** comfort kamers.
Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met wc & douche of bad.

Standaard kamer

In 2012 is de Boshoeve gebouwd met onze standaard kamers. De kamers zijn van *** niveau en voorzien van een badkamer met douche. De kamers liggen schitterend en rustige en de vrije natuur, zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. 

Standaard kamer met terras

Deze kamer is identiek aan de gewone standaard kamer. Echter heeft deze kamer een privé terras waar u heerlijk kunt genieten van de zon en de natuur. 

Boshoeve - Hotel de Stoppelberg
kamer met tuinzicht en frans balkon

Comfort kamers met ligbad

In de Reehoeve bevinden zich onze comfort kamers. Deze ruime kamers met 26m2 zijn van 4 sterren niveau. De kamers op de 1e verdieping hebben een badkamer met ligbad, frans balkon en uitzicht op de tuin. De kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals eigen koffie/thee faciliteiten.

Comfort kamer met douche & terras

Deze ruime kamers zijn van 4 sterren niveau en ruim 26m2 groot. Tevens is het hier mogelijk om de kamer te reserveren voor 3 tot 4 personen. De kamers beschikken over koffie/thee faciliteiten en hebben een heerlijk uitzicht op de tuin. 

Luxe kamer met terras in de Reehoeve
Budget 2pkm

Budget kamer met douche

De budget kamers zijn 14m2 groot. Het zijn eenvoudige kamers voorzien van alle basisbehoeften. De badkamer is voorzien van douche en wc.