Arrangementen


Verblijf op maat

Allereerst zijn er diverse arrangement op basis van logies met ontbijt, half pension of vol pension. Daarom is er volop keus voor een kort en/of lang verblijf. Ook voor een speciaal evenement zoals het Wandel 4 daagse arrangement. En als laatste is er het bekende weekarrangement inclusief bustochten en het Kerst en/of Nieuwjaarsarrangement.

Al jaren staat de Stoppelberg garant voor een heerlijk verblijf in de bossen van de Veluwe. De rust, de natuur en de mooie omgeving zorgen voor een ideale uitgangspositie voor uw heerlijke vakantie.

Wat te doen tijdens uw verblijf?

Op de Veluwe kunt u cultuur en natuur perfect combineren. Dit kan bijvoorbeeld op één locatie in het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Maar ook buiten dit park zit de Veluwe boordevol attracties. Niet voor niets staat de Veluwe op nummer 2 (na Florida) als de locatie waar de meeste attracties te vinden zijn. Ten eerste zijn er De Apenheul met zijn loslopende apen, Het nationaal Park de Hoge Veluwe met het Kröller-Müller museum  en het Burgers Zoo met het nieuwe mangrovebos. En ontdek hoe men in Nederland vroeger leefde in het Nederlands Openluchtmuseum. Volop genieten omdat deze allen ook met een fietsroute te bezoeken zijn.

Maar ook veel kleine musea en bezienswaardigheden zijn de moeite waard voor een bezoek. Neem bijvoorbeeld het kleine oorlogsmuseum ’40-’45 in Beekbergen of de in 1606 gebouwde Ruitersmolen in Beekbergen. Meer informatie over alle musea vindt u op onze omgevingspagina.

Meer informatie over alle musea vindt u op onze omgevingspagina.