Arrangementen


Diverse arrangementen voor 2018 op hotel de Stoppelberg

Verblijf op maat

Diverse arrangement op basis van logies met ontbijt, half pension of vol pension. Volop keus voor een kort en/of lang verblijf. Ook voor een speciaal evenement zoals het Wandel 4 daagse arrangement. Dit jaar weer het bekende weekarrangement inclusief bustochten en het Kerst en/of Nieuwjaarsarrangement.

Al jaren staat de Stoppelberg garant voor een heerlijk verblijf in de bossen van de Veluwe. De rust, de natuur en de mooie omgeving zorgen voor een ideale uitgangspositie voor uw heerlijke vakantie.

Wat te doen tijdens uw verblijf?

Op de Veluwe kunt cultuur en natuur perfect combineren. Dit kan bijvoorbeeld op één locatie in het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Maar ook buiten dit park zit de Veluwe boordevol attracties. Niet voor niets staat de Veluwe op nummer 2 (na Florida) als de locatie in de wereld waar de meeste attracties te vinden zijn op een zo klein gebied. De grootste attracties zijn natuurlijk NP de Hoge Veluwe, de Apenheul, Paleis het Loo, Het Nederlands Openluchtmuseum en Burgers Zoo. Deze zijn allen vanuit ons hotel met een mooie fietstocht te bezoeken. Maar ook veel kleine musea en bezienswaardigheden zijn de moeite waard voor een bezoek. Neem bijvoorbeeld het kleine oorlogsmuseum ’40-’45 in Beekbergen of het Elektriciteitsmuseum in Hoenderloo. Meer informatie over alle musea vindt u op onze omgevingspagina.