Groepsarrangementen


Heerlijk vertoeven met een groep in hotel de Stoppelberg…..

Algemeen

De ideale centrale ligging in Nederland en de schitterende omgeving midden op de Veluwe zorgen dat de groepsaccommodatie uitermate geschikt is voor conferenties, groepsvakanties, retraites, workshops enz. Verschillende zalen staan tot uw beschikking en de 36 hotelkamers kunnen in totaal maximaal 90 personen herbergen. Al onze kamers beschikken over een eigen badkamer met douche of bad, wc en tv.

Tijdens uw verblijf kunt u ook genieten van de omgeving. Vanuit het hotel is een gemarkeerde wandelroute voor u en uw gasten van 4,5km in het Lierderbos. Dit is een ideale break tijdens uw verblijf. De combinatie van conferentie, vergadering of groepsvakantie op deze unieke locatie in de natuur zorgt dat een ieder zich helemaal uit voelt. Het verblijf op basis van vol pension staat garant voor heerlijke maaltijden. Het uitgebreide ontbijt en lunchbuffet en het 3-gangen diner wordt met zorg samengesteld zodat er elke dag een wisselend menu geserveerd wordt. Ook kan de keuken rekening houden met diverse diëten.

Voor groepen gelden speciale tarieven. Bij individuele wensen kunnen wij een arrangement voor u op maat samenstellen, hierbij wordt rekening gehouden met uw wensen en het budget van de groep. Bij grotere groepen kan het voordelig zijn om de gehele accommodatie af te huren voor een vaste prijs zodat u zelf alle kamers kunt indelen naar eigen wens en de beschikking heeft over alle zalen.

Mocht u nog informatie of vragen hebben over een groepsverblijf kunt u altijd ons mailen via info@de-stoppelberg.nl of bellen onder nummer 055-5061934

Arrangementen

3 daags weekendarrangement

  • vrijdag 19.00uur t/m zondag 17.00uur.
  • vanaf 20 personen is 3 x per dag koffie/thee en zaalhuur inbegrepen bij de prijs.
  • korting : 30-1, 40-2, 50-3, 60-4 personen gratis op basis van de goedkoopste afgenomen kamers.
  • Kannen water zullen worden geserveerd tijden het 3-gangen diner
  • Het meenemen van eigen eten en drinken is in overleg toegestaan.

Groepsprijzen 2018

Prijs per persoonbudget 2pkmbudget 1pkmstand. 2pkmstand. 1pkmcomfort 2pkmcomfort 1pkmextra bed op comfort kamer
weekend met lunch op zondagmiddag€ 110€ 130€ 123€ 143€ 133€ 153€ 67
weekend met diner op zondagmiddag€ 119€ 139€ 132€ 152€ 142€ 162€ 71
Prijzen op basis van 3 dagen, 2 nachten, vol pension met lunch of diner op zondagmiddag.

Alle prijzen zijn exclusief de verblijfsbelasting à € 2,- per persoon per nacht.