Kamers

comfort kamer met terras

Vanzelfsprekend wilt u comfortabel overnachten. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende type kamers. Ten eerste is er de budget kamer voorzien van alle basisbehoeften. Ten tweede onze in 2012 gebouwde standaard kamers. En tot slot comfort kamers. Uiteraard beschikken alle kamers over een eigen badkamer met wc met douche of bad. De budget kamers bieden wij alleen bij bepaalde arrangementen aan of worden veel gebruikt voor groepen. De standaard kamers worden het meest verhuurd aan mensen die een paar dagen de Veluwe willen verkennen. De comfort kamers bieden meer luxe en zijn daardoor ideaal voor een langer verblijf. 

Comfort kamer met terras

Comfort kamer

Standaard kamer met terras

Standaard kamer

comfort kamer met terras
kamer met tuinzicht en frans balkon
Standaard kamer in de boshoeve

In de Reehoeve bevinden zich onze comfort kamers. Deze ruime kamers met 26m2 groot. De kamers op de 1e verdieping hebben een badkamer met ligbad, Frans balkon en uitzicht op de tuin. Alle comfort kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals eigen koffie/thee faciliteiten en een koelkastje. 

In de Reehoeve bevinden zich onze comfort kamers met terras. Deze ruime kamers met 26m2. De kamers op de 1e verdieping hebben een badkamer met ligbad, Frans balkon en uitzicht op de tuin. De kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals eigen koffie/thee faciliteiten en minibar.  

Deze kamers zijn identiek aan de standaard kamers maar beschikken daarnaast nog over een privé terras waar u heerlijk kunt zitten.

De standaard kamers bevinden zich in de Boshoeve. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche. De kamers liggen in de vrije natuur en zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien.

standaard kamer