Kamers


Omdat u vanzelfsprekend comfortabel wilt overnachten kunt u kiezen uit verschillende type kamers. Ten eerste is er de budget kamer voorzien van alle basisbehoeften. Ten tweede onze in 2012 gebouwde standaard kamers. En tot slot comfort kamers. Uiteraard beschikken alle kamers over een eigen badkamer met wc met douche of bad.

Comfort kamer met terras

Comfort kamer

Standaard kamer met terras

Standaard kamer

comfort kamer met terras
kamer met tuinzicht en frans balkon
Standaard kamer in de boshoeve

In de Reehoeve bevinden zich onze comfort kamers. Deze ruime kamers met 26m2 groot. De kamers op de 1e verdieping hebben een badkamer met ligbad, Frans balkon en uitzicht op de tuin. Alle comfort kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals eigen koffie/thee faciliteiten en een koelkastje. 

In de Reehoeve bevinden zich onze comfort kamers met terras. Deze ruime kamers met 26m2. De kamers op de 1e verdieping hebben een badkamer met ligbad, Frans balkon en uitzicht op de tuin. De kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals eigen koffie/thee faciliteiten en minibar.  

Deze kamers zijn identiek aan de standaard kamers maar beschikken daarnaast nog over een privé terras waar u heerlijk kunt zitten.

De standaard kamers bevinden zich in de Boshoeve. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche. De kamers liggen in de vrije natuur en zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien.

Omdat u vanzelfsprekend comfortabel wilt overnachten kunt u kiezen uit verschillende type kamers. Ten eerste is er de budget kamer voorzien van alle basisbehoeften. Ten tweede onze in 2012 gebouwde standaard kamers. En tot slot comfort kamers. Uiteraard beschikken alle kamers over een eigen badkamer met wc met douche of bad.


standaard kamer
Standaard kamer in de boshoeve
vanaf € 60,- per nacht
standaard kamer met terras
Boshoeve - Hotel de Stoppelberg
vanaf € 65,- per nacht
comfort tweepersoonskamer
kamer met tuinzicht en frans balkon
vanaf € 65,- per nacht
comfort tweepersoonskamer met terras
Luxe kamer met terras in de Reehoeve
vanaf € 75,- per nacht

standaard kamer & standaard kamers met terras

Standaard kamer in de boshoeve

In 2012 is de Boshoeve gebouwd met onze standaard kamers. De 16 kamers zijn in tegenstelling tot de budget kamers van +++ niveau. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche. De kamers liggen schitterend en rustige en de vrije natuur zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien.


comfort kamer & comfort kamer met terras

kamer met tuinzicht en frans balkon

In de Reehoeve bevinden zich onze comfort kamers. Deze ruime kamers met 26m2 zijn van ++++ niveau. De kamers op de 1e verdieping hebben een badkamer met ligbad, Frans balkon en uitzicht op de tuin. De kamers zijn van alle gemakken voorzien zoals eigen koffie/thee faciliteiten. De comfort kamers op de begane grond met terras hebben tevens een koelkast.


budget kamer met douche

De budget kamers zijn 14m2 groot. Het zijn eenvoudige kamers voorzien van ++ niveau alle basisbehoeften. De badkamer is voorzien van douche en wc.