Skip to content

Hoe om te gaan met Covid-19

Wij laten u graag zien welke maatregelen hotel de Stoppelberg genomen heeft voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers, en  om risico’s op besmetting en verspreiding van het virus te voorkomen.

Opening

Volgens de richtlijnen van de overheid en veiligheidsregio’s is het toegestaan om hotels geopend te hebben. Daarnaast mogen de eet- en drinkgelegenheden in de hotels eveneens geopend zijn echter uitsluitend voor hotelgasten. Vanzelfsprekend heeft de gezondheid van onze gasten en medewerkers onze hoogste prioriteit. 

Wat doen wij

Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de RIVM en de overheid. Wij volgen het protocol heropening Horeca van de Koninklijke Horeca Nederland. Regelmatige desinfectie met antibacteriële vloeistoffen. Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.

Maatregelen in hotel & restaurant

Houd 1,5 meter afstand. Zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten. Om voldoende afstand te behouden serveren wij uit met gepaste afstand. Bij voorkeur betalen met pin of contactloos.