Skip to content

VAKANTIEWERK / WEEKENDWERK

werken in de horeca

· Weekend / vakantiekracht gezocht ·

Voor ons hotel zijn wij op zoek naar vakantiekrachten en/of weekendhulpen. Ben je minimaal 15 jaar oud en op zoek naar een afwisselende baan met leuke jonge collega's neem dan vrijblijvend contact met ons op. De werkzaamheden zijn afwisselend. Zo verwachten wij dat je meehelpt in de keuken met de afwas en andere schoonmaakwerkzaamheden maar ook dat je meehelpt met het bedienen van de gasten of het bijhouden van het ontbijtbuffet. 
Voor meer informatie bel 055-5061934 of via mail: info@destoppelberg.nl

· Ons team ·

Joop en Tina van der Schaaf

Sinds 1991 werkt Joop in het bedrijf samen met zijn ouders. Tina heeft een achtergrond in de zorg maar werkt al jaren volledig mee en is inmiddels een echte horeca vakvrouw. Samen runnen zij het hotel. 

Henny van Egdom (Tante)

Onvervangbaar, onmisbaar en al jaren een vaste toeverlaat voor ons team. Tante regelt alles en houdt alles in de gaten. Het op voorraad houden van de producten en voordelige inkopen doen zijn haar specialiteiten.

· onze locatie ·

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je ons telefonisch bellen via 055-5061934 of hieronder een bericht achterlaten. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.