Skip to content
Wildspotten op de Veluwe

Op diverse plaatsen op de Veluwe kunt u op zoek gaan naar wild. In de nabije omgeving van de Stoppelberg zijn er diverse wildspotplekken waar u eindeloos kunt genieten van het diverse wild op de Veluwe.

Ramenberg

Op enkele minuten rijden van het hotel kunt u de wildspotlocatie van de Ramenberg vinden. Na 50meter lopen vanaf de weg is er een afgeschermde scheidingswal die u een mooi en ruim overzicht geeft over de ramenberg met daarbij een drinklocatie voor het wild. Zwijnen, reeën, herten, vossen, Schotse Hooglanders, noem het maar op zijn hier in hun natuurlijk omgeving te bewonderen. Vraag gerust om een verrekijker bij de receptie te leen voordat u op deze mooie plek gaat bezoeken.

De Elsberg

Iets verder van het hotel maar zeker de moeite waard is de wildspotplek de Elsberg. Deze locatie is vooral bekend vanwege de mooie vergezichten. Een verrekijker is hier echt een must. In september en oktober is hier het burlen van de herten te horen. Een absolute toplocatie om eens te bezoeken.

Deelerwoud

Het Deelerwoud staat bekend om zijn grote populatie damherten. Alleen al de wandeling van 1,5uur naar de wilspotplek is al een beleving op zich met veel natuurpracht. Vrij toegankelijk te voet of gedeeltelijk met de fiets.